dimecres, 27 de juny del 2012

FINIS CORONAT OPUS

Amb aquesta màxima es van acomiadat els alumnes de 2n de batxillerat d'una servidora en el sopar de graduació, aconseguint que m'emocionara més del que esperava.
A dir la veritat, aquest ha estat un curs molt positiu i enriquidor pel que fa a la pràctica docent. Hem treballat tots molt, colze a colze, hem aprés, hem rigut, i els resultats han acompanyat.
Vam encarar la recta final del curs amb la participació de dues de les nostres alumnes al prestigiós Certamen Ciceronianum Arpinas, Flavia i Sara., que ens han contat la seua fantàstica experiència al Quadern de Sísif.
Però en tornar ens esperava una bonica sorpresa: els nostres alumnes de 1r de batxillerat havien obtingut el Centaures d'Or atorgat per Chiron, amb motiu de la seua col·laboració en el blog "tantum latine" Alea iacta est conjuntament amb un altre grup d'alumnes de Carlet.
Bé, i tal com van dir els nostres futurs universitaris: Finis coronat opus!, doncs els resultats del selectiu també ens han acompanyat. Les tres alumnes del grup que es van presentar van obtenir un 9'8, un 9'6 i un 8'75. Esperem que la resta del grup que es presentarà a setembre tinga un èxit semblant.
I res més, ara a gaudir de les merescudes vacances: 
Bonae feriae vobis omnibus!