dilluns, 5 de març del 2012

INTER CERTAMINA CLASSICA

Aquest trimestre la cosa va de concursos i certamens. 
El passat dia 23 de febrer, Sara Ferreres i Flavia Zbircea, dues alumnes de 2n de batxillerat van participar en el Certamen Ciceronià 2012 organitzat per la SEEC, com a preludi del XXXII Certamen Ciceronianum Arpinas que se celebrarà en maig a Itàlia. Enguany el tema de la prova ha estat l'amistad en l'obra ciceroniana, feu una ullada i així us podreu fer una idea de les dificultats i de l'esforç que requereix per als valents alumnes que tenen el coratge de preparar-se i presentar-se. A veure qui s'animarà per al proper curs!
Ací podeu veure a Sara i Flavia al Departament de Llatí, on, fora del seu horari lectiu, dediquen hores extres a aprofundir en la figura de Ciceró, Cèsar i altres temes del seu interés.
Però, a més, el dissabte 3 de març han acudit a la Universitat Jaume I per a participar en les II Olimpíades d'Humanitats, i han posat a prova els seus coneixements sobre castellà, valencià, llengua extranjera, filosofia, llatí, grec i literatura, esperem que la sort les haja acompanyat.
D'una altra banda, també hem estat treballant en el Certamen Compitalia: una vintena dels nostres alumnes han presentat els seus treballs per a la modalitat Pausanias, i el nostre grup de teatre DuraLexSedLex està preparant el seu segon muntatge per al Compitalia modalitat Talia, que representarem a València el 23 de març. Però abans farem una preestrena al nostre centre el dia 9 de març per tal que els actors vagen perdent els nervis.
FAVEANT SUPERI NOSTRIS CONATIBUS!

1 comentari:

Sofía ♥ ha dit...

Quina enveja! Ojalá hagués pogut presentar-me a aquestes olimpiades! Però... encara no existien! :(
Molt d'ànim!!! Seguiu amb aquest esperit tan participatiu!!!