dimarts, 27 de març del 2012

De la mà d'Hipàtia...

Si l'any passat va ser el diví Cèsar qui ens va dur al Certamen Compitalia amb el muntatge que vam preparar per a la modalitat Talia, aquesta vegada hem acudit de la mà d'Hipàtia.
El passsat 23 de març el nostre grup DuraLexSedLex va representar el muntatge "El somni d'Hipàtia" a l'IES Sorolla de València, juntament amb altres grups participants. En els 20 minuts de que disposavem vam voler recrear l'últim dia de vida de la gran filòsofa i científica d'Alexandria, qui, mentre veu com d'inevitable és ja la seua mort, va recordant, mitjançant flashback, moments determinants per a ella: el salvament dels llibres de la biblioteca, els seus alumnes quan intentaven convercer-la de fugir, la infantesa amb el seu pare Teó, la seua dida..., fins arribar a mateix moment del seu martiri.
A banda d'aquestes fotos, també podeu veure la notícia apareguda avui al diari Mediterráneo sobre la nostra representació: "El teatro, una herramienta didáctica de notable valor".
Si voleu saber més, podeu visitar la wiki del nostre projecte fent click en la imatge:
També el passat mes de febrer vam enviar una vintena de treballs del nostre alumnat a la modalitat Pausanias del Certamen Compitalia, modalitat en la venim participant de del curs 2004-2005.
L'associació Prósopon, organitzadora del concurs, ens brinda una oportunitat de treballar amb els nostres alumnes que no podem desaprofitar, animeu-vos i participeu-hi!